Verstoppingen

HomeLoodgieterswerkVerstoppingen

Verstoppingen

Heduro warmteservice helpt u 7 dagen per week en 24 uur per dag bij ontstoppingen. We zijn altijd telefonisch bereikbaar voor alle types ontstoppingen.

Heeft u vandaag nog een loodgieter nodig omdat uw toilet verstopt zit of omdat de afvoer van de keuken niet meer goed doorloopt? Bij direct noodgevallen staan wij binnen twee uur bij u op locatie om de situatie te bekijken en zo snel mogelijk schade te beperken. Wij lossen eventuele problemen gelijk op met de nieuwste materialen en toepassingen op een vriendelijke en professionele manier.

Loodgieter verstopping
Verstopping sanitair

Verstoppingen zijn vervelend maar zijn meestal zonder al te grote ingrepen op het leidingwerk op te lossen. Afhankelijk van de oorzaak proberen we eerst de verstopping manueel op te lossen. De meeste verstoppingen zijn van onschuldige aard en lossen we tijdens het bezoek gelijk op.

De meest voorkomende types verstoppingen zijn een keuken afvoer, verstopt toilet, verstopte afvoer in de badkamer of de leiding van de vaatwasser.

» Verstopping? Neem dan contact via 076 800 99 99.

Verstopping riool

Het is ook mogelijk dat u een verstopping heeft tussen uw huis en het riool van de gemeente. In dit geval zit het probleem meestal in het overbruggingsdeel tussen uw woning en het gemeente riool. De gemeente heeft gesteld dat de eigenaar van het huis in dit geval de kosten moet dekken voor het oplossen van de verstopping van het riool.

Omdat een verstopping van het riool vaak wat lastiger op te lossen is vragen wij u bij verdenking van een dergelijke verstopping gelijk contact met ons op te nemen. We zullen allereerst kijken of het inderdaad om een verstopping van het riool gaat en vervolgens de juist stappen te ondernemen om het probleem op te lossen.

Wij zijn met spoed op locatie en onze loodgieters helpen u deskundig verder.

» Verstopping aan het riool? Neem dan direct contact op via onze spoedservice op 076 800 99 99 om grotere schade te voorkomen.

Image credit: Freepik