Loodgieterswerk

HomeLoodgieterswerk

Loodgieter Breda

Heduro warmteservice is een jong en vlot bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van loodgieterswerken in de omgeving van Breda. We helpen u bij vervelende lekkages, verstoppingen en ook met kleine dakreparaties.

Nadat u met ons contact heeft opgenomen zijn we in vrijwel alle gevallen binnen de 24 uur op locatie geweest. We geven u helder advies en bespreken de gewenste oplossingsrichting alvorens we beginnen met het oplossen van de oorzaak van het probleem.

Lekkages

Wij helpen u spoedig en vakkundig met het opsporen en verhelpen van een lekkage. Wij voeren lek detectie uit met verschillende soorten apparatuur zodat we de oorzaak snel kunnen vinden. Omdat wij onze materialen altijd zelf bij ons hebben kunnen we het probleem meestal snel oplossen.

» Meer lezen over lekkages

Verstoppingen

In het geval van een ontstopping van de afvoer of het riool kunnen wij u snel van dienst zijn zodat de schade beperkt blijft. Wij hebben de nodige apparatuur en materialen altijd bij ons om in vrijwel alle gevallen de ontstopping binnen hetzelfde bezoek nog te kunnen verhelpen.

» Meer lezen over verstoppingen

Image credit: Freepik