Installatiebedrijf

HomeInstallatiebedrijf

Installatiebedrijf regio Breda

Ben u woonachtig in de omgeving van Breda en bent u op zoek naar een professioneel en erkend installatiebedrijf voor warmte installaties? Dan komen wij graag met u in contact om uw wensen te bespreken. We geven u advies op maat en onze gespecialiseerde warmte installateurs hebben alle benodigde certificaten om u te voorzien van een moderne warmte installatie met optimaal rendement.
Erkend installatiebedrijf Breda

Op het vlak van installatietechniek hebben wij meer dan 20 jaar ervaring. Wij garanderen u daarmee een professionele dienstverlening op maat en uitstekende service en nazorg.

Wij begrijpen dat een CV-ketel een aanzienlijke investering is en een deskundige installatie hiervan is dan ook noodzakelijk.

Bij het installeren van een CV-ketel of warmte installatie moet gekeken worden naar uw persoonlijke situatie zodat de ketel nauwkeurig afgesteld kan worden. Alleen op deze manier is het mogelijk om optimaal rendement uit de ketel te halen waardoor u deze op termijn weer terugverdient.

Onze warmtemonteurs zijn specialistisch opgeleid om er voor te zorgen dat u na de installatie van een nieuwe CV-ketel of warmte installatie jarenlang zorgeloos van de warmte kunt genieten.

Installaties van bekende merken ketels

Als installatiebedrijf voor warmte installaties in de regio Breda werken wij met gerenommeerde ketelmerken zoals Vaillant, Remeha, AWB, Nefit, Bosch, Intergas en Ferroli. Al deze merken hebben een A-label dat staat voor duurzaamheid.

Heeft u al een bepaalde voorkeur voor ketel voor de nieuwe installatie? Dan leveren wij de gewenste ketel tegen een scherpe prijs, voor zowel de losse unit als de installatie. Heduro warmteservice heeft voordelige contracten bij verschillende groothandels waardoor wij goedkoper dan de meeste installatiebedrijven kunnen inkopen. Deze korting berekenen wij natuurlijk door aan u, waardoor we u een lage prijs kunnen garanderen.

Mocht u nog geen nieuwe CV-Ketel hebben uitgekozen en laat u zich liever adviseren door een van onze warmtemonteurs? Dat kan natuurlijk ook. We kijken specifiek naar uw eigen situatie en brengen een advies op maat uit.

Als de keuze uiteindelijk is gemaakt hoeft u niet op zoek naar een ervaren monteur voor het plaatsen van de ketel. Wij verzorgen het installatieproces van a tot z, inclusief demontage van uw huidige CV-ketel. Op deze manier proberen we u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Vaillant V-Team dealer

Wij zijn tevens erkend installateur van Vaillant. Dit betekend dat wij de certificaten hebben om Vaillant CV-ketels en HR-ketels te mogen installeren.

V-team vaillant

Onderhoudscontracten

Wij bieden tevens interessante onderhoudscontracten aan voor nieuwe CV-ketel installaties. Meer informatie leest u bij CV-ketel onderhoud en onderhoudscontracten.

Naast warmte installaties kunnen wij u ook helpen bij loodgieterswerk zoals verstoppingen, lekkages, kleine dakreparaties en spoedreparaties.

Image credit: Freepik