Hr-ketels

HomeHr-ketels

HR-Ketels

De monteurs van Heduro warmteservice mogen zich met trots specialist op het gebied van HR-ketels noemen. Alle monteurs zijn officieel gecertificeerd en erkend warmtemonteur voor kwalitatieve merken zoals Vaillant, AWB, Remeha, Intergas, Ferroli en Nefit.

Onderstaand leest u onze specialismes op het gebied van HR-Ketels. U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen of in een noodgeval onze spoedservice bellen via 076 800 99 99. We zijn 24 / 7 bereikbaar en staan binnen de regio Breda binnen het uur bij u op locatie.

HR-ketels
HR-ketel installeren

De meeste nieuwe CV-ketels die op dit moment verkocht worden zijn zogenaamde HR-ketels, oftewel Hoge Rendement warmte ketels. Dit zijn ketels met een hoog rendement, sommige wel meer dan 100%. Dergelijke HR-ketels zetten verbruikte energie optimaal om in nuttige verbrandingsgassen. Dit is milieuvriendelijk en heeft vanzelfsprekend een positieve invloed op de maandelijkse stookkosten.

HR-ketels zijn betrouwbaar en de onderhoudskosten van de nieuwste generatie ketels zijn laag. Daarbij hebben HR-ketels met de nieuwste technieken een lange levensduur.

Wij adviseren u graag naar de beste oplossing afgestemd op uw woonsituatie. We hebben uitgebreide kennis op het gebied van HR-ketels en vanwege onze fijne samenwerking met leveranciers van bekende merken kunnen wij u een scherpe offerte uitbrengen bij aanschaf van ene nieuwe HR-ketel.

Duurzaam verwarmen met een HR-ketel

Duurzaamheid is voor veel mensen een belangrijke factor bij het uitkiezen van nieuwe apparatuur, een auto, voedsel en natuurlijk ook een warmte installatie. Daarbij wordt duurzaamheid ook vanuit de overheid gestimuleerd door het toepassen van labels op allerlei apparaten en verpakkingen.

Bij HR-ketels wordt het vocht uit de verbrandingsgassen gecondenseerd. Hierdoor gebruiken HR-ketels energie grotendeels opnieuw, waardoor er een veel hoger rendement kan worden behaald. Dit rendement wordt aangetoond met een gaskeur HR-label.

Het gaskeur HR-label is er in drie categorieën:

  • HR 100. Deze HR-ketels leveren een rendement van minimaal 100%.
  • HR 104. Deze HR-ketels leveren een rendement van minimaal 104%.
  • HR 107. Deze HR-ketels leveren een rendement van minimaal 107%.

Heeft u interesse in een HR-Ketel? Dan komen wij graag met u in contact. Onze gecertificeerde monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en adviseren u graag naar de best mogelijke opties voor uw woonsituatie.

Image credit: Freepik