CV-Ketel kapot

HomeCV-ketelsCV-Ketel kapot

CV-Ketel kapot

CV-Ketel kapot? Is uw CV-ketel kapot en functioneert de ketel niet meer zoals het hoort? Dit wilt u vanzelfsprekend zo snel mogelijk verholpen hebben. De erkende installatie monteurs van Heduro warmteservice zijn na telefonisch contact snel ter plaatse en repareren uw kapotte CV-ketel dezelfde dag nog.

We kijken allereerst naar de mogelijkheden. Wat is er kapot aan de CV-ketel? Is het slechts een storing of is er iets ernstigers aan de hand? In sommige gevallen is het kosten technisch voordeliger om de CV-ketel te vervangen voor een nieuwer model die meer rendement oplevert en uw stookkosten verlaagt.

CV-Ketel reparatie

Bij het inschakelen van onze bekwame monteurs voor de reparatie van uw kapotte CV-ketel zorgen wij ervoor dat u dezelfde dag weer een werkende CV-ketel heeft. Wij brengen altijd de nieuwste materialen met ons mee zodat we snel aan de slag kunnen.

Afhankelijk van de oorzaak repareren wij de CV-ketel na overleg met u ter plekke. Als het probleem niet binnen afzienbare tijd op te lossen is dan kijken we naar een eventuele vervanging van de CV-ketel.

Wij zijn erkend en hebben de vereiste certificaten om merken zoals AWB, Remeha, Vaillant, Ferroli, Bosch, Nefit en intergas te mogen en kunnen repareren. We garanderen u een uitstekende service en we gebruiken uitsluitend de beste materialen.

CV-Ketel vervangen

Het is in sommige gevallen verstandiger om de hele CV-ketel te vervangen. Bijvoorbeeld wanneer uw huidige installatie al een keer gerepareerd is, of dat deze inmiddels al heel wat jaren meegaat en niet meer optimaal rendement kan leveren binnen uw woning. Oudere apparaten zijn soms lastiger te repareren vanwege de levertijd van de onderdelen, waardoor onze monteurs langer tijd nodig hebben voor bepaalde reparaties.

In sommige scenario’s is het installeren van een nieuwe CV-ketel voordeliger.

In dit geval overlegt onze monteur de opties waarop hij vervolgens een voorstel doet voor het plaatsen en leveren van een nieuwe CV-ketel. Heduro warmteservice heeft goede inkoopvoorwaarden bij de leveranciers van de bekende merken CV-ketels en HR-ketels. Op deze manier kunnen wij u een scherp aanbod doen betreft een nieuwe CV-ketel.

Het vervangen van de nieuwe CV-ketel doen we binnen 1 werkdag na het plannen van een afspraak. Inclusief demontage oude ketel en montage van de nieuwe.

» CV-Ketels kapot? U kunt ons 24 / 7 bereiken op het nummer 076 800 99 99 en wij zijn binnen twee uur bij u op locatie om de kapotte CV-ketel te repareren.U kunt ook contact met ons opnemen.

CV-ketel kapot

Image credit: Freepik