CV-Ketel installeren

HomeCV-ketelsCV-Ketel installeren

CV-Ketel installeren

Wilt u zeker zijn van een veilige centrale verwarmingsinstallatie die tevens hoog rendement levert, betrouwbaar is en de stookkosten van uw woning verlaagt?

Dan is het installeren van een CV-ketel op dit moment een van de best mogelijke investeringen. De techniek van CV-ketels van tegenwoordig minimaliseren de kans op koolmonoxide ongevallen en leveren een hoog rendement op uw stookkosten.

Het installeren van een CV-ketel moet vakkundig worden gedaan door gecertificeerde monteurs. Het afstellen van de CV-ketel moet namelijk gebeuren op basis van uw woonsituatie.

Voordelen CV-Ketel installeren

1. Energiezuinig

De CV-ketel wordt afgestemd op uw woonsituatie. Dit zorgt voor een optimale werking en dus een verlaging van de stookkosten.

2. Ruim aanbod CV-ketels

Heduro warmteservice heeft voordelige contracten bij de leveranciers van alle bekende merken CV-ketels. Dit zorgt ervoor dat wij tegen voordelige  prijzen kunnen inkopen. Deze kortingen berekenen we vanzelfsprekend aan u door, waardoor u zeker bent van een goede CV-ketel.

3. Cv-ketel garantie

Nadat de nieuwe CV-ketel is geïnstalleerd kunt u zorgeloos genieten van de nieuwe installatie. Mocht het toch gebeuren dat er binnen het garantietermijn van twee jaar iets aan de hand is, dan komen wij bij u langs om het probleem kosteloos op te lossen.

4. Installatie door bekwame monteur

Onze monteurs zijn allen verplicht gecertificeerd en voeren een professionele installatie van de CV-ketel uit.

CV-Ketel installeren in 5 stappen

Het installeren van een nieuwe CV-ketel en bijhorende leidingwerk is een hele klus. Om u een beter beeld te geven leggen we hieronder beknopt het proces uit:

  • Een van onze warmte monteurs komt bij u langs om de situatie te bekijken. Hij brengt binnen dit bezoek tevens een advies uit.
  • Vervolgens maken we met u een afspraak voor de installatie van de CV-ketel. Dit duurt doorgaans 1 werkdag, afhankelijk van de situatie.
  • Op de afgesproken dag komt een van onze medewerkers van te voren langs om een aantal voorbereidingen te doen.
  • Uw oude CV-installatie wordt verwijderd. Wij nemen deze tevens met ons mee terug.
  • We installeren de nieuwe CV-ketel en testen het geheel.
  • Vervolgens stellen we de CV-ketel af op uw woonsituatie voor optimale verdeling van de warmte en ten behoeve van het rendement op uw stookkosten.
  • We laten alles netjes achter en we bespreken de mogelijkheden voor een onderhoudscontract.

» Meer weten over de mogelijkheden betreft het installeren van een nieuwe CV installatie? Neem dan contact met ons op via 076 800 99 99. We plannen dan spoedig een afspraak in waarbij wij gericht advies uitbrengen en vervolgstappen bespreken. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen.

CV-ketel installeren

Image credit: Freepik