CV-ketels

HomeCV-ketels

CV-Ketels

Heduro warmteservice is specialist op het gebied van CV-ketels. Onze monteurs zijn officieel gecertificeerd en erkend warmtemonteur voor merken zoals Vaillant, Remeha, AWB, Intergas, Bosch en Ferroli.

Onderstaand leest u onze specialismes op het gebied van CV-Ketels. U kunt voor meer informatie contact met ons opnemen of in een noodgeval onze spoedservice bellen via 076 800 99 99. We zijn 24 / 7 bereikbaar en staan binnen de regio Breda binnen de twee uur bij u op locatie.

CV-Ketel storing

Heeft u een CV-ketel storing? Dan wilt u dit vanzelfsprekend zo snel mogelijk verholpen hebben. Als u alvast de storingscode achterhaalt en contact met ons opneemt dan zorgen wij dat wij binnen de 24 uur op locatie geweest zijn.

» Meer lezen over CV-ketel storing

CV-Ketel onderhoud

Om er zeker van de zijn dat u niet op ongewenste momenten zonder verwarming komt te zitten is periodiek onderhoud van een CV-ketel noodzakelijk

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud van alle bekende merken CV-ketels en bieden tevens scherpe onderhoudscontracten aan zodat u zorgeloos aan de koude wintermaanden kunt beginnen.

» Meer lezen over CV-ketel onderhoud

CV-Ketel kapot

CV-Ketel kapot? Heeft u geen warm water meer of functioneert de CV-ketel niet meer zoals het hoort? Wij helpen u zo snel mogelijk met het zoeken naar een gepaste oplossing. Allereerst kijken we of we uw CV-ketel kunnen repareren. Moet de CV-ketel vervangen worden dan kunnen we voor u een scherpe offerte uitbrengen voor de nieuwe ketel en montage van de nieuwe CV-ketel.

» Meer lezen over CV-ketel kapot

CV-Ketel installeren

Het is van belang dat u een veilige centrale verwamingsintallatie heeft die tevens maximaal rendement oplevert. Wij adviseren u graag bij het uitkiezen en installeren van een CV-ketel die bij uw woonsituatie past.  Ons hele team is officieel gecertificeerd en daardoor erkend warmtemonteur.

» Meer lezen over CV-ketel installeren

CV-Ketel lekkage

Heeft u een lekkage aan uw CV-ketel geconstateerd? Neem dan direct contact met ons op om ernstigere schade te voorkomen.

» Meer lezen over CV-ketel lekkage

Image credit: Freepik